O nás DISTRIBUTORovi

DISTRIBUTOR AUTODIAGNOSTIKA KLOC, s. r. o.

Vážení obchodní přátelé, dovolte abych Vám stručně představil naši společnost. Společnost AUTODIAGNOSTIKA KLOC, s. r. o. byla založena v roce 2011, jako navazující podnikatelský subjekt předešlé živnostenské činnosti v oboru prodeje diagnostické techniky. V roce 2018 jsme se stali autorizovaným distributorem diagnostických produktů Hella Gutmann Solutions. Nabízíme kompletní sortiment HGS tzn. diagnostické systémy, regloskopy a nástroje CSC-Tool speciálně vyvinuté pro kalibrace asistenčních systémů ADAS. V současnosti patříme mezi TOP 5 distributorů v České i Slovenské republice. Naším cílem a motivací je Vaše radost plynoucí z používání diagnostických řešení Hella Gutmann.

Naše specializace

V rámci naší obchodní a odborné činnosti se specializujeme výhradně měření, kalibrace a diagnostiku vozidel. Užší specializace na sériovou a paralelní diagnostiku nám dovoluje mnohem větší soustředění se na Vaše „diagnostické potřeby“, než si to mohou dovolit velké distributorské řetězce nabízející především slevy. Právě s velkým řetězci se nejčastěji setkáváme v „soutěži“ o získání Vaší důvěry v rámci nákupu a podpory diagnostického systému Hella Gutmann.

Naše obchodní filozofie a etika

Filozofií naší společnosti je vždy našim zákazníkům a obchodním partnerům poradit podle našeho nejlepšího vědomí a svědomí. Proto jsou naše vztahy s odběrateli a dodavateli založeny na vzájemné důvěře a respektu. Ctíme náš firemní etický kodex. Obchodní vztahy s našimi zákazníky a obchodními partnery chráníme pojištěním právní ochrany u D.A.S pojišťovny a pojištěním podnikatelských rizik u pojišťovny UNIQA. Veškeré námi nabízené produkty a služby jsou poskytovány v souladu s autorským právem. Neprodáváme plagiáty a neposkytujeme cracklý software.


Za společnost AUTODIAGNOSTIKA KLOC, s. r. o.
Pavel Kloc