Katalog Hella Gutmann

macsREMOTE

macsRemote je snadno použitelný nástroj, který umožní Vašemu autoservisu poskytovat diagnostické služby na úrovni autorizovaných OE servisů. Investice do zařízení je jednorázová, přičemž platby probíhají za každou provedenou diagnostickou…

HotNew

Kód produktu:

8PZ 015 705-091

Záruka výrobce:

24 měsíců

Země původu:

Nizozemsko

Cena dopravy:

Zdarma

Doprava:

Kurýr / osobně technikem

Zaškolení:

V ceně produktu

Podpora českého jazyka:

Úplná

Perioda plateb aktualizací:

Neplatí se vůbec

Podporované OS:

Android, Windows, Mac OS, Linux

Připojení k PC/Tabletu:

Wifi, LAN

23,725 

Cena bez DPH (21%), vč. recykl. poplatku

Nejvýhodněji na trhu

Bonusy v hodnotě
20 000 bez DPH

Vlastnosti a funkce

Pro lepší orientaci ve funkcích a technologiích, které vám Hella Gutmann nabízí, jsme připravili podrobné informace o každé z nich. Každá ikona níže odkazuje na samostatnou stránku, kde se můžete dozvědět více o konkrétních technologiích.

macsREMOTE

macsRemote je snadno použitelný nástroj, který umožní Vašemu autoservisu poskytovat diagnostické služby na úrovni autorizovaných OE servisů. Investice do zařízení je jednorázová, přičemž platby probíhají za každou provedenou diagnostickou operaci systémem Pay-Per-Use (PPU).

Tyto platby nejsou prováděny platební kartou na straně uživatele, ale formou faktury s možností týdenního nebo měsíčního vyúčtování za provedené služby. Za používání diagnostického přístroje se neplatí žádné poplatky za aktualizace, ty jsou zcela zdarma.

Jak to funguje?

  1. Uživatel připojí VCI ke stabilnímu internetovému připojení (doporučujeme min. 30 Mbit/s), ideálně přes LAN kabel přímo do routeru, tedy VCI bude přímo propojeno s routerem.
  2. VCI macsRemote se připojí k vozidlu prostřednictvím OBD zásuvky. Vozidlo musí být připojeno k dostatečně dimenzovanému záložnímu zdroji energie.

    Ideální volbou je nabíječ BPC120, který poskytuje až 120 A konstantního proudu, což je nezbytné při aktualizacích vozidel vyšších tříd, jako jsou BMW, Mercedes, Audi nebo Porsche.
  3. Spojení mezi VCI a zařízením zajistí WiFi síť (Access Point), kterou macsRemote automaticky vytvoří po zasunutí OBD konektoru do zásuvky vozu.
  4. Uživatel se přihlásí na stránku macsremote.obd.help pomocí libovolného zařízení – mobilního telefonu, tabletu nebo notebooku na libovolném operačním systému.

    Předpokladem práce je registrace na stránce.
  5. Po identifikaci vozidla zadáním VIN nebo jeho automatickou detekcí obsluha vybere požadovanou službu nebo diagnostickou proceduru, vytvoří tiket a vyčká na připojení vzdáleného technika do chatu.

    Díky pokročilé umělé inteligenci je komunikace přes chat v českém jazyce, a uživatel nepozná, že komunikuje přes automatizovaný překladač – odpovědi jsou okamžité a na vysoké technické úrovni.
  6. Po připojení technika uživatel snadno následuje jeho pokyny, a jakmile je vše hotovo, přijde souhrnná faktura ve smluvené periodě, například za týden nebo měsíc.

Příklady diagnostických funkcí

  • Resety SCR, základní nastavení po doplňování aditiva
  • Základní nastavení po výměně filtru pevných částic
  • Výměna řídicí jednotky převodovky, např. VAG Component Protection
  • Výměna a přizpůsobení řídicích jednotek ADAS
  • Vynucení regenerace filtru pevných částic
  • Kódování tažného zařízení
  • Reset servisních intervalů
  • Programování klíčů
  • Kódování po výměně baterie nebo její ECU
  • Přizpůsobení elektronických dílů na nejnovějších vozidlech obecně
  • … a mnoho dalších procedur

Podpora automobilek

Abarth, Aiways, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Mercedes-Benz, Cupra, Fiat, Seat, Škoda, VW, Renault, Ford, Opel, Volvo, Bentley, BMW, Smart, Jeep, Mitsubishi, Peugeot, Saab, Honda, Kia, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Iveco, Nissan, Mini, Toyota, Dacia, DAF, Dodge, DS, Ferrari, Hyundai, Infinity, Isuzu, Jaguar, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, MAN, Maserati, Mazda, Porsche, Rolls-Royce, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tesla a mnoho dalších.

Základní technická specifikace

Rozměry
32 x 104 x 190 mm (VxŠxH)

Délka kabelu
120 cm

Hmotnost
540 g

Obsah dodávky
Fyzická dodávka obsahuje
1x VCI macsRemote (vč. propojovacího OBD kabelu)
1x LAN Ethernetový kabel (10m)
1x Transportní kufr Gutmann
1x Manuál