Katalog Hella Gutmann

Průmyslový tablet Hella Gutmann SE

Tablet Panasonic speciálně vyráběný společností Panasonic pro Hella Gutmann nenabízí pouze vysoké standardy na odolnost, ale také vysokou míru zabezpečení. Tablet je od výroby připraven pro všechny současné aplikace Hella Gutmann a je…

New

Kód produktu:

8PZ 015 266-501

Záruka výrobce:

24 měsíců

Země původu:

Tchaj-wan

Cena dopravy:

Zdarma

Doprava:

Kurýr / osobně technikem

39,750 

Cena bez DPH (21%), vč. recykl. poplatku

Nejvýhodněji na trhu

Průmyslový tablet Hella Gutmann SE

Tablet Panasonic speciálně vyráběný společností Panasonic pro Hella Gutmann nenabízí pouze vysoké standardy na odolnost, ale také vysokou míru zabezpečení. Tablet je od výroby připraven pro všechny současné aplikace Hella Gutmann a je dodáván s předinstalovanými programy, např. pro Mega Macs X, které se automaticky aktualizují. Vysokou úroveň zabezpečení podtrhuje i automatické zablokování přístroje v případě jeho odcizení. Všechny aplikace včetně vlastního operačního systému se aktualizují prostřednictvím vzdálené podpory Hella Gutmann a Panasonic zcela automaticky. Uživatel získává nejen velmi odolný tablet, ale i stabilní zařízení pro dlouhodobé používání.

Výkon

Průmyslový tablet pohání výkonný osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 660 8 x 2,2 GHz (Kryo 26) SoC postavený na platformě ARM. Architektura zaměřená na úsporu energie umožňuje každému jádru procesoru přizpůsobit rychlost dle okamžitého požadavku systému. V tabletu nechybí mobilní grafická karta Qualcomm Adreno 512, navržená pro tablety střední třídy. Grafický adaptér je součástí SoC a je založen na architektuře Adreno 500. O plynulý běh operačního systému Google Android a stabilitu instalovaných aplikací se stará operační paměť 4 GB RAM typu LPDDR4 o frekvenci 1866 MHz.

Displej

Kapacitní 10″ displej 60 Hz (16:10) s Full HD rozlišením 1920 x 1200 bodů (224 PPI) disponuje vysokou odolností proti prachu a mastnotě, přičemž reaguje i na dotyk v rukavicích. Díky vysoké světelné propustnosti je dobře čitelný i na přímém slunci. IPS displej je lesklý a nativně podporuje používání dotykového pera Panasonic (součástí dodávky). Jasné 800nitové podsvícení, lesklá obrazovka, vysoký kontrastní poměr přibližně 1500:1 a příjemná teplota barev nabízí mnohem lepší grafický zážitek, což znamená ostřejší texty a obrázky než u první generace tabletu HGS.

Softwarové vybavení

Hella Gutmann Tablet SE je předkonfigurován přímo pro potřeby uživatelů diagnostických aplikací Hella Gutmann. Uživatelské prostředí je lokalizováno do českého jazyka. V Tabletu SE jsou již nainstalovány nejdůležitější aplikace a záložky: Mega Macs X, Mega Macs X Setup Wizard, MacsRemote Services, Akademie Hella, Hella Techworld, TeamViewer, Auto Ident (pro registraci CSM), aplikace pro Wallbox go-e (pro testy HV Pro), DisplayLink Presenter, skener QR kódů a další aplikace od Google.

Konektivita a multimédia

Tablet je osazen nejdůležitějšími periferiemi zajišťujícími maximální konektivitu s diagnostickými zařízeními Mega Macs. Zařízení se okamžitě a zcela automaticky rozpoznají, jakmile jsou v dosahu. Všechny porty po bocích zařízení jsou zakryty gumovými chlopněmi, které zajišťují dodatečnou ochranu. Tablet je vybaven nejmodernějšími bezdrátovými standardy Bluetooth, WiFi a NFC. V rámci připojení dalších periferií naleznete na tabletu USB 2.0 Typ-A (host) a USB 3.0 Typ-C s OTG a BC 1.2 (lze použít k dobíjení tabletu a jako video výstup). Samozřejmostí je přední a zadní kamera, 3,5 mm audio port, vestavěný mikrofon a reproduktor.

Odolnost

Odolný průmyslový tablet disponuje několika certifikacemi, které z něj činí opravdu špičkový nástroj do průmyslového prostředí, kde odolá pádům, prachu i tryskající vodě, přičemž je opravdu malý a lehký. Tablet disponuje přísnou vojenskou certifikací MIL-STD-810H, dokazující, že je navržen tak, aby odolával extrémním podmínkám, jako jsou vibrace, vysoké a nízké teploty, vlhkost, prach či pády. Další certifikací je stupeň krytí IP65, garantující úplnou prachuvzdornost a ochranu před vniknutím tryskající vody ze všech úhlů při průtoku 12,5 litrů/min. o tlaku 30 kN/m² po dobu nejméně 3 minut a ze vzdálenosti 3 metrů. V neposlední řadě má tablet certifikované testy odolnosti proti pádu z výšky 6′ a odolnosti proti opakovanému otáčení a pádům (500 pádů z výšky 1 m, 5 ot./min.). Tumble test potvrzuje, že tablet dokáže odolat až 500 pádům z výšky 1 metru při rotaci 5 otáček za minutu. To znamená, že i při opakovaných nárazech na různé povrchy si tablet udrží svou funkčnost a integritu.

Ergonomie

Na přední straně zařízení tablet disponuje osmi fyzickými tlačítky, z čehož pět je plně programovatelných. Součástí dodávky dotykové pero. Díky nízké hmotnosti a celkově vynikajícímu dílenskému zpracování a povrchové úpravě je tablet skvěle použitelný. V rámci umístění je nezanedbatelným pomocníkem nejen pro nabíjení, ale i snadné propojení s externím monitorem dokovací stanice. Součástí dodávky není multimediální dokovací stanice, ale pouze nabíjecí dokovací stanice. Celkovou ergonomii pak podtrhuje i dlouhá výdrž baterie, která může dosáhnout až 9,5 hodiny.

Výdrž baterie

Při používání v běžné autoservisní činnosti se zapnutou WiFi a displejem s lehce sníženým jasem se uživatel bez problémů dostane na cca 7,5 hodiny provozu. Rychlost nabíjení je i přes malou kapacitu baterie poměrně pomalá. Nabití ze zcela vybitého stavu do plného nabití může trvat až tři hodiny. Tablet je vybaven dvěma akumulátory Li-Ion 3,8 V, 3 200 mAh a umožňuje výměnu baterie za provozu (Hot Swap) s podporou zálohy.

Technické specifikace průmyslového tabletu SE

Typ displaye
IPS 60 Hz, 800 nitů, kapacitní (10bodová kapacitnost), lesklý, nativní podpora pera Panasonic, Direct Bonding (lepený LCD a krycí sklo – bez vzduchové mezery), Anti-reflexní úprava

Uhlopříčka displeje
10″ displej (16:10)

Rozlišení displeje
1920 x 1200 pixelů (224 PPI); WUXGA (Wide Ultra eXtended Graphics Array)

Speciální funkce displeje
Display podporuje 10bodové vícedotykové rukavice a využití kapacitního stylusu; Režim dotyku v rukavicích a režim mokrého dotyku.

Operační systém
Android 11

Procesor
Qualcomm® SDM660 2.2GHz/1.843GHz (Octa-core 8 x 2,2 GHz) Kryo 260

Grafický adaptér
Qualcomm Adreno 512

Operační paměť
4 GB RAM DDR4 (LPDDR4)

Pevný disk
64 GB eMMC Flash

Rozhraní
1x USB 2.0, 1x USB 3.0 Type-C® host3 (OTG, BC 1.2 lze použít k dobíjení tabletu a video výstup), 1x port dokovací stanice, 1x Audio 3,5 mm jack (combo – mikrofon + sluchátka)

Komunikace
Qualcomm® WCN3990 IEEE802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w s technologií MIMO, podpora 2.4 GHz a 5 GHz; Certifikováno pro Verizon, AT&T a FirstNet™; Slot pro Nano SIM kartu (x2); Bluetooth® V5.0 Class1; GPS GPS/GLONASS/Galileo/Beidou/QZSS; NFC (Near Field Communication) – ISO/IEC 14443 (typ A, typ B), FeliCa, ISO/IEC 15693

Senzory
Senzor okolního osvětlení, Proximity senzor (senzor přiblížení), Digitální kompas, Gyroskop, Akcelerometr

Audio
Integrovaný mikrofon s redukcí šumu, Mono reproduktor s výkonem 94 dBA

Ovládací rozhraní
10bodový dotykový displej podporující ovládání v rukavicích, 5 uživatelsky nastavitelných tlačítek, On-screen QWERTY klávesnice (na obrazovce)

Kamery
8MP zadní kamera s LED bleskem, 5MP přední kamera

Rozšiřitelné sloty
Port pro kartu microSDXC (až do 64 GB)

Zabezpečení
Vestavěná technologie ARM® TrustZone®, NFC (Near Field Communication), Zámek Kensington, Vzdálené uzamčení a deaktivace přístroje po nahlášení krádeže

Aktualizace přístroje
Z menu přístroje, vzdálená podpora Hella Gutmann, podporováno Panasonic

Odolnost
Certifikováno podle normy MIL-STD-810H, Odolné proti prachu a vodě podle normy IP65, Odolné proti pádu z výšky 6 stop (1,8 m) a testováno na opakované nárazy (500 pádů z výšky 1 m, 5 otáček za minutu)

Akumulátor
2x Li-Ion 3,8 V, 3 200 mAh (s podporou Hot Swap)

Rozměry
16,4 x 272 x 196mm (VxŠxH)

Hmotnost
930 g

Technické specifikace nabíjecí dokovací stanice

Napájecí napětí – vstup
min. 14,7 V, max. 28 V, 4 A

Napájecí napětí – výstup
min. 14,5 V, max. 16,8 V, 4 A

Pracovní teplota
0…40 °C

Skladovací teplota
-10…60 °C

Rozhraní
1x DC-IN

Obsah dodávky
Fyzická dodávka obsahuje
HG Tablet SE (vč. ochranné fólie a dvou akumulátorů)
Nabíjecí dokovací stanice (8PZ 015 266-601)
Dotykové pero (vč. spirálové šňůrky)
Ergonomický ruční popruh
Napájecí síťový adaptér
Napájecí síťový kabel
Čisticí hadřík na displej
Uživatelská příručka