Katalog Hella Gutmann

CSC Tool SE – stanice pro kalibrace ADAS

CSC-Tool SE (Second Edition) přináší řadu vylepšení, která zjednodušují ovládání, šetří čas a rozšiřují možnosti využití. Nástroj je také připraven na volitelné připojení k analogovému systému měření geometrie náprav – WA Kit.

New

Kód produktu:

8PD 015 269-101

Záruka výrobce:

24 měsíců

Země původu:

Německo

Cena dopravy:

Zdarma

Doprava:

Kurýr / osobně technikem

Zaškolení:

V ceně produktu

117,250 

Cena bez DPH (21%), vč. recykl. poplatku

Nejvýhodněji na trhu

Bonusy v hodnotě
20 000 bez DPH

Vlastnosti a funkce

Pro lepší orientaci ve funkcích a technologiích, které vám Hella Gutmann nabízí, jsme připravili podrobné informace o každé z nich. Každá ikona níže odkazuje na samostatnou stránku, kde se můžete dozvědět více o konkrétních technologiích.

CSC Tool SE – stanice pro kalibrace ADAS

CSC-Tool SE (Second Edition) přináší řadu vylepšení, která zjednodušují ovládání, šetří čas a rozšiřují možnosti využití. Nástroj je také připraven na volitelné připojení k analogovému systému měření geometrie náprav – WA Kit.

Nástroj Camera & Sensor Calibration Tool Second Edition (CSC Tool SE) je pokročilý systém pro kalibraci asistenčních systémů řidiče (ADAS), vhodný pro vozidla všech nejvýznamnějších značek, se kterými se v EU setkáváme. Díky modularitě jeho konstrukce lze provádět seřizování různých systémů specifických pro výrobce vozu. V kombinaci s diagnostickými zařízeními Hella Gutmann umožňuje kalibraci předních kamer pro asistenty udržování jízdního pruhu, kamer 360, radarových senzorů pro ACC (Adaptive Cruise Control), kamer pro adaptivní světelnou soustavu atd.

Možnosti použití najdete v našich školicích materiálech a příslušném katalogu se seznamem pokrytí vozidel. CSC Tool SE je navržen tak, aby fungoval výhradně ve spojení s diagnostickými zařízeními společnosti Hella Gutmann, což zajišťuje maximální kompatibilitu a spolehlivost. Diagnostické přístroje jiných výrobců nejsou podporovány.

Hlavní výhody

  • Výškové nastavení zarovnávací lišty – díky pružinové podpoře umožňuje manipulaci jednou osobou, čímž se výrazně zjednodušuje a urychluje celý kalibrační proces.
  • Možnost kalibrace různých kamerových a radarových systémů – podporuje širokou škálu výrobců a modelů, čímž zajišťuje univerzální využití v nezávislých autoservisech.
  • Základní nosník je navržen pro extrémně nízké polohování úhlové desky, což umožňuje kalibraci i vozidel s nízkou světlou výškou.
  • Modulární systém, který lze kdykoliv upgradovat, zajišťuje budoucí kompatibilitu s nově se objevujícími technologiemi a systémy.
  • Dokumentace nastavení/kalibrace se automaticky ukládá do cloudové služby Car History, což zajišťuje bezpečné a přehledné archivování dat a jejich snadnou přenositelnost.
  • Vysoká přesnost měření srovnatelná s OE nástroji výrobců vozidel – zajišťuje spolehlivé výsledky, které odpovídají standardům výrobců automobilů a a práci autorizovaných servisů.
  • Kompatibilita s diagnostickými zařízeními řady mega macs – umožňuje snadnou integraci do stávajících diagnostických systémů.
  • Rozšířená pokrytí – CSC-Tool SE nyní podporuje ještě více modelů vozidel, což umožňuje kalibraci nejnovějších asistenčních systémů na trhu.
  • Intuitivní ovládání – nový uživatelský rozhraní umožňuje rychlé a snadné nastavení, což snižuje dobu potřebnou pro zaškolení obsluhy.
Obsah dodávky
Fyzická dodávka obsahuje
1× Podstavec kalibračních tabulí
1x Kalibrační tabule pro VAG (1-01)
1× Zarovnávací lišta
2× Základní rám/nosník s otočnými kolečky
1× Měřicí hrot pro nastavení výšky světlometu (2 000 mm).
1× Montážní sada
1x Návod k obsluze
1x Návod k montáži CSC Tool SE
1x Návod k montáži upínače kol
1x Školicí materiály megamacs.cz

Požadované vybavení
– Kalibrační tabule
– Sada laserových hlav pro CSC-Tool (8PZ 015 269-131) pro kalibraci přední kamery, nebo sada Měření geometrie kol WA Kit (8PD 015 269-301).