Katalog Hella Gutmann

Sada upínačů kol s lasery SE

Nová sada laserových modulů pro uchycení kol (Wheel clamp module SE) je nezbytným doplňkem pro vycentrování nástrojů CSC-Tool SE nebo CSC-Tool Digital před vozidlem. Bez těchto dvou měřicích modulů nelze statickou kalibraci…

New

Kód produktu:

8PZ 015 269-131

Záruka výrobce:

24 měsíců

Země původu:

Německo

Cena dopravy:

Zdarma

77,500 

Cena bez DPH (21%), vč. recykl. poplatku

Nejvýhodněji na trhu

Vlastnosti a funkce

Pro lepší orientaci ve funkcích a technologiích, které vám Hella Gutmann nabízí, jsme připravili podrobné informace o každé z nich. Každá ikona níže odkazuje na samostatnou stránku, kde se můžete dozvědět více o konkrétních technologiích.

Sada upínačů kol s lasery SE

Nová sada laserových modulů pro uchycení kol (Wheel clamp module SE) je nezbytným doplňkem pro vycentrování nástrojů CSC-Tool SE nebo CSC-Tool Digital před vozidlem. Bez těchto dvou měřicích modulů nelze statickou kalibraci provádět.

Díky laserovým zaměřovačům je možné na protilehlé stupnici určit s vysokou přesností stav geometrie. Jsou-li všechny hodnoty v toleranci a v souladu s požadavky výrobce na bezpečné provedení kalibrace, jsou výsledky měření použity jako vstupní hodnota pro provedení základního nastavení, resp. dokončení statické kalibrace, kterou nástroje CSC Tool provádějí přímo na jízdní osu vozu. Proto je kalibrace ADAS od Hella Gutmann jednoznačně nejpřesnější a odpovídá i těm nejnáročnějším požadavkům výrobců vozidel.

Hlavní výhody

  • Rychlé ustavení nástroje CSC-Tool SE nebo CSC-Tool Digital před vozidlem
  • Díky laserovým zaměřovačům lze nástroj vycentrovat a zarovnat paralelně k zadní nápravě během několika kroků
  • Významně vyšší uživatelský komfort
Obsah dodávky
1 × Sada laserových hlav SE pro CSC-Tool (SE a Digital)

Požadované vybavení
CSC Tool SE (8PD 015 269-101) nebo CSC-Tool Digital (8PD 015 270-311)